Tule mukaan!
Anniko ry:n tapahtumakalenteri
Klikkaa tästä

Anniko.fi » Vieraskirja

Vieraskirja

17.3.2015
Päivi Verkkala , RUOVESI

Taas on kevät ja aurinkoinen paistaa ,tekee mieli ulos ja lenkille ,vaan ei millään tahdo tohtia kun vaatteet ovat keväiset ja keveät eikä hermosimulaattori mahdottomiin pysty,jumpassakaan ei jokaviikko passaa käydä hajuhaittojen vuoksi ,nolottaa niin kovin .Onneksi on vaippahousuja pahimman varalle


18.9.2012
Barbietta

10 päivää on johto tullut selästä mahan edessä olevaan laitteeseen. Ensin laite ei häirinnyt, sillä siitä on ollut ainakin minulle apua. Nyt laitteeseen on alkanut kyllästymään, koko ajan pitää sitä siirtää paikasta toiseen, kun käy vessassa tai vaihtaa ulko- ja sisävaatteita.
Uudeksi ongelmaksi on tullut pelko, jos minulle ei tätä laitetta pysyväksi laitettaisikaan, mitä sitten?! Palaaminen vanhaan tuntuu ahdistavalta, nyt olen sentään tuntenut itseäni hieman ihmismäisemmäksi pitkästä aikaa. Jopa normaali olo, vaikka tietää, että normaali olotila ei koskaan enää palaa. Kumpa meitä tulevia äitejä olisi varoitettu myös kakkosien odotuksen aikana, mutta ei.
Jos syksy tulee huomenna, tuokoon se myös auringon meidän sydämiin, sillä iloa on jostain saatava.
Tämä koko prosessi on pitkä, vaikea ja saa miettimään asioita aivan erilailla kuin mitään koskaan aiemmin. Runosuoni kukkii, toisena hetkenä itkettää, vihastuttaa ja välillä ei vaan jaksa enää kiinnostaa. Mutta vaikkei kiinnostakaan, ulos ei tule lähdettyä muuta kuin kovan suunnittelun jälkeen, kaikki tietävät varmasti mitä tarkoitan. Omalla kohdallani suunnittelu on tapahduttava 2 päivää aikaisemmin, ruoka-aine allergiat ja herkkyydet pitää ottaa huomioon ja ne vaativat kahden päivän ehdottoman kiellon.
Oikein ihanaa alkavaa syksyä teille kaikille!


Yhteensä: 2, Näytetään: 1 - 2